• Over Graan

  • Over Graan

Wie is GRAAN?

Floortje De Ley “GRAAN” broeide al een tijdje maar werd concreet tijdens het volgen van een klassieke en professionele bakkersopleiding. Een opleiding die een goede basis bood, maar waar voornamelijk werd gewerkt met broodverbeteraars, grote hoeveelheden gist en korte rijstijden. De stiel van het ambachtelijk bakken met aandacht voor tijd en techniek leek te verdwijnen.

Floortje De Ley: “Het zette mij aan tot verdere verdieping. Via verschillende professionele ervaringen en opleidingen specialiseerde ik mij in het bakken met desem. Bakken zonder verbeteraars en fabrieksgist vraagt meer kennis van techniek en gevoel speelt een belangrijke rol.

Naast cursisten kunnen ook groepen
bij GRAAN terecht om kennis te maken met het ambachtelijk bakken. De authentieke stenen houtoven brengt je terug naar de basis. Samen vuur stoken, je eigen pizza of brood bakken. Het zorgt voor een sfeer van samenhorigheid. Terug de tijd beleven zoals het ooit was. Alles manueel, met pure ingrediënten en in een houtoven gebakken. Het resultaat is smaakvol en de oven zorgt voor een gezellige groepssfeer.

Floortje De Ley: “Het is mijn missie om via de cursussen zo goed mogelijk te informeren en zowel thuisbakkers als professionelen op weg te helpen. Met GRAAN wil ik anderen enthousiast maken voor het vak en de stiel van het ambachtelijk bakken doorgeven. ”


Volg Graan op
My Image

CONTACT
Graan
Provinciestraat 60
2018 Antwerpen
+32 495 22 00 98
ObscureMyEmail