• Teambuilding - Groepen

Teambuilding

Teambuilding: Samen met collega’s brood bakken, degen kneden, opbollen en afbakken in de houtoven. Tijdens het rijzen van de broodjes wordt de lunch klaargemaakt zoals een choco, salade,…en vervolgens gegeten met lekker brood van de huisbakkerij GROF. Recepten en de zelfgebakken broodjes nemen de deelnemers mee naar huis. Indien gewenst is het mogelijk om nadien de ruimte te huren voor een vergadering. Prijs: 50euro pp

Pizza workshop: Samen pizza’s maken, de degen bereiden, opbollen, beleggen en zelf afbakken in de ambachtelijke houtoven van GRAAN. Er wordt een tapasbordje aangeboden en een drankje van de kaart met ambachtelijke dranken. Water, koffie, thee en de huislimonade van GRAAN kan onbeperkt geconsumeerd worden tijdens de workshop. Prijs: 50euro pp en vanaf de 9de persoon 40 euro per deelnemer.

Samen koken, picknicken en fietsen. Tijdens deze workshop stellen we een picknickmand samen. We maken broodjes, een salade , een fris drankje, een lekkere choco, marmelade en heerlijke dips. Met al dit lekkers ga je op pad met de huurfietsen en de picknickfiets van GRAAN waaraan een karretje hangt met stoeltjes. . Van GRAAN krijg je een plannetje mee met de leukste picknickplekjes. Reservatie is mogelijk vanaf 10 personen. Kostprijs 60 euro per persoon (inclusief verhuur fietsen voor maximum 4u).

Interesse in één van onze bierproeverijen voor uw groep? Dylan Verduyn van Siris About Beer, een gecertificeerd bierkenner en werkzaam bij Beerlovers bar, Dylan gaat dieper in op de verschillende soorten graan of de verschillende methodes van vergisting bij het brouwen van bier. Aan de hand van zes artisanale bieren, speciaal geselecteerd voor en in samenwerking met “Graan”. Prijs: voor groepen vanaf 15 personen 35 euro per persoon.

Bedrijven: Verhuur van de ruimte voor een vergadering in combinatie met een ontbijt of/en lunch met ambachtelijk brood uit de houtoven. Gecombineerd met pure en lokale producten. Prijs op aanvraag.


Volg Graan op
My Image

CONTACT
Graan
Provinciestraat 60
2000 Antwerpen
+32 495 22 00 98
ObscureMyEmail